HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projekt orosházi információs napja
2016. november 14., hétfő
Többek között az infokommunikációhoz kapcsolódó pályázatokról, a céges informatikai rendszerek bevezetéséről, a honlapokról, mint a vállalati marketingtevékenység alapkövetelményéről, és az ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerek által támogatott hatékony értékesítésről is szó lesz a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett díjmentes rendezvényen.

A vállalkozásoknak szóló rendezvényen a résztvevők megismerhetik a vállalati működés hatékonyságát növelő legfrissebb infokommunikációs technológiákat (IKT), és az informatikai szektorban működő vállalkozások szakértőinek előadásain keresztül a digitális gazdaságban rejlő lehetőségeket.

A Modern Vállalkozások Programja elnevezésű projekt keretében megvalósuló rendezvénysorozat célja a szemléletformálás. A rendezvényen elhangzó előadások a mikro-, kis- és középvállalkozások számára nyújtanak bővebb információt a korszerű informatikai eszközök és technológiákban rejlő lehetőségekről, azok versenyképességet növelő előnyeiről. A kiállítással egybekötött tájékoztató napon a résztvevők találkozhatnak a program minősített partnereivel is, akik az általuk a programon kívül el nem érhető kedvezményes ajánlataikról nyújtanak tájékoztatást az érdeklődő vállalkozásoknak.

Az országban összesen 29 fős tanácsadói hálózat segít a vállalkozásoknak eligazodni abban, hogy milyen digitális eszközökkel vagy szolgáltatásokkal érhetnek el nagyobb hatékonyságot.
A tanácsadók díjmentesen megvizsgálják a vállalkozások informatikai felkészültségét és segítenek az informatikai fejlesztési stratégia kidolgozásában, javaslatokat tesznek az optimális informatikai szolgáltatásokra/eszközökre, tájékoztatást adnak az elérhető pályázati forrásokról. A rendezvény keretein belül részletesebb tájékoztatást nyújtunk a hálózat működéséről.

A program keretében azok a cégek, melyek megfelelnek a Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítés feltételrendszerének a vállalkozások számára kiírásra kerülő informatikai pályázaton 5 százalékponttal magasabb vissza nem térítendő támogatást vehetnek majd igénybe.

Várunk minden érdeklődő vállalkozást!

  • A rendezvény helyszíne: Petőfi Művelődési Központ (5900 Orosháza, Kossuth u. 3.)

  • Időpontja: 2016. november 22. (kedd)

  • Regisztráció: 830 -tól

  • Első előadás kezdete: 900 órától

A rendezvény díjmentes, de a helyek korlátozott száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött. A részletes program és a regisztrációs felület elérhető a következő honlapon: link