HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Üzleti delegáció Algériába és Marokkóba - 2016. november 19-24.
2016. október 14., péntek
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozata a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Észak-afrikai (MAGHREB) Szakmai Osztályával együttműködésben, Miklóssy Ferenc alelnök vezetésével 2016. november 19-24. között üzleti delegációt szervez Algériába és Marokkóba.

A delegáció tagjai a helyi kamarai partnerek és üzletember-szövetségek által szervezett fórumokon és üzletember-találkozókon vesznek részt Algírban és Casablancában.

A kiutazás az észak-afrikai lehetőségek iránt érdeklődő vállalkozások számára kíván segítséget nyújtani üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez, exportjuk bővítéséhez. Az út során tájékozódhatnak az algériai és marokkói gazdasági és üzleti környezetről, valamint az együttműködési lehetőségekről.

Az erre külön igényt tartó cégeknek a marokkói programot követően fakultatív programként lehetőségük nyílik a SITP nemzetközi közmunka kiállításon (gátak, utak, hidak, víztisztító telepek tervezése és építése) részt venni Algériában.

A szakmai programok szervezését az érintett országok nagykövetségeivel és a Magyar Nemzeti Kereskedőház marokkói irodájával együttműködve az MKIK és BKIK biztosítja.

A repülőjegyek és a szállás foglalását a kiutazó egyénileg intézi, az ezzel kapcsolatos költségek a kiutazót terhelik. A transzfer költségeket az MKIK és BKIK biztosítja. Az utazási ajánlatot a B2Sky utazási iroda állította össze. Az utazással és szállással kapcsolatos kérdésekben a kontaktszemély a B2Sky utazási irodánál: Megyeri Mária - telefon: +36-1-279 6896, 296 2433, e-mail: maria.megyeri@b2sky.hu.

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos információk csatoltan találhatók.

A fórumok előadásai és a hivatalos üzleti találkozók francia nyelvűek, magyar tolmácsolással. Az üzleti tárgyalások nyelve az angol vagy a francia, ezeken tolmácsolásra korlátozottan, előzetes egyeztetés alapján van lehetőség.

Amennyiben csatlakozni kíván a kiutazó üzleti delegációhoz, kérjük, hogy a mellékelt angol nyelvű cégprofil adatlapot kitöltve mielőbb, de legkésőbb 2016. október 20-ig a babak.peter@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék.

A jelentkezés elfogadásának feltétele a rendezett kamarai regisztráció.

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzleti delegáció minimum 10 fő érdeklődése esetén indul, ezért foglalásait csak az MKIK-tól kapott visszajelzést követően véglegesítse.

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Babák Péter, nemzetközi referens áll a rendelkezésükre: telefon:(1) 474 5131, e-mail:babak.peter@mkik.hu).

Melléklet:
Kapcsolódó állományok: