HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
2016. évi Dél-alföldi Innovációs Díj pályázati kiírás, sajtóközlemény
2016. augusztus 30., kedd
A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottságának (MTA SZAB) elnöksége együttműködve a Dél-alföldi Régió három kereskedelmi és iparkamarájával (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád megye kereskedelmi és iparkamarái) és a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesülettel 2016. évben is pályázatot hirdet a Dél-alföldi Régióban a vállalkozások, valamint a feltalálók által a három megye területén létrejött szellemi alkotások elismerése és az innovációs tevékenység, illetve a technológiai transzfer támogatása érdekében.

A pályázati felhívás a lenti mellékletben található.

Pályázni lehet bármely új, saját feltalálói tevékenységen alapuló, iparilag alkalmazható és piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel.

A három megye területéről a Szegedi Akadémiai Bizottsághoz 2016. szeptember 30-ig beérkezett pályamunkákat a fenti szervezetek képviselőiből álló szakmai kuratórium innovációs díjjal jutalmazza.

Az eredmények kihirdetésére, a díjazott pályamunkák szakmai bemutatására 2016. novemberében a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) kerül sor.

A pályázattal kapcsolatos további információ megtalálható az MTA SZAB honlapján: link

Melléklet: