MKIK Üzleti delegáció Bosznia-Hercegovinába - részleges szállásfinanszírozással - 2016. október 2-4.
2016. augusztus 18., csütörtök
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata Dunai Péter, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara főtitkárának valamint Galambos Attila, a Tagozat elnökének vezetésével 2016. október 2-4. között üzleti delegációt szervez Bosznia-Hercegovinába, Szarajevóba valamint Zenicába, a ZEPS Nemzetközi Gazdasági Vásárra. A kiutazás a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány támogatásával valósul meg.

A kiutazás célja az általános üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl a két ország vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése az innováció valamint a kutatás és fejlesztés terén. A résztvevő cégek a 2016. október 3-án, Bosznia-Hercegovina Külkereskedelmi Kamarája által Szarajevóban szervezett üzleti fórumon Bosznia-Hercegovina üzleti lehetőségeiről, valamint a K+F+I témakörről kapnak tájékoztatást.

A fórumot követően a delegáció tagjai üzletember-találkozón vesznek részt.

A kiutazó delegáció 2016. október 4-én ellátogat Zenicába, az ország legnagyobb kiállítására, a ZEPS Nemzetközi Gazdasági Vásárra, mely a következő iparágakra koncentrál: általános fogyasztási cikkek, építőipar, gépipar, fa- és bútoripar, mezőgazdaság és élelmiszeripar, csomagolóipar, villamosság, elektronika és távközlés, IT.

Amennyiben az érdeklődők 2016. szeptember 8-ig elküldik jelentkezésüket, a szervezőknek korlátozott számban lehetősége van a megadott szállodában a szállásköltség legalább 50%-os finanszírozására. A szállásköltség legalább 50%-át vállalkozásonként 1 szoba erejéig (1 fő egyágyas vagy 2 fő 1db kétágyas szobában történő elhelyezés esetén) tudják biztosítani. A szállásigényeket a rendelkezésre álló keret erejéig tudják elfogadni.

A legalább 50%-os szállásköltség megítélésekor előnyben részesülnek a Nyugat-balkáni Tagozat tagvállalatai és az önkéntes kamarai tagok, illetve figyelembe veszik a jelentkezések sorrendjét is.

A jelentkezés elfogadásának feltétele az exportorientált és innovatív cégprofil valamint a rendezett kamarai regisztráció. A kérelmezők tudomásul veszik, hogy a szállásköltség megítélésének feltétele a kiutazás során szervezett szakmai programokon való részvétel.

A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást nem biztosítanak a szervezők.

A szállás és a transzfer foglalását a kiutazók egyénileg intézik. Az utazás teljes és a szállás 50%-os költsége a kiutazót terhelik. A részletezett ajánlatot az 1000 Út Utazási Iroda állította össze. A foglalással kapcsolatban kérjük, vegyék fel a kapcsolatot az utazási iroda képviselőjével, Simity Péterrel (Tel.: 06 1 354-3991, e-mail: ezerut@t-online.hu).

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással és a szállással kapcsolatos információk a lenti mellékletben találhatók.

Amennyiben részt kíván venni a delegációban, kérjük, az alábbiakban felsorolt három dokumentumot kitöltve, 2016. szeptember 8-ig a tepes@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék:
  1. a mellékelt jelentkezési lapot a szállásigény és a kiutazás módjának megjelölésével,
  2. szállásfinanszírozás igénylése esetén a jelentkezési laphoz kapcsolódó nyilatkozatot (magyarul)
  3. a cégprofilt (angol nyelven).
A szervezők a jelentkezést csak a három melléklet együttes visszaküldésével fogadják el.

Az üzleti delegáció minimum 8 fő érdeklődése esetén indul el, ezért foglalásaikat csak a szervezők visszajelzését követően véglegesítsék.

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Tepes Anna, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi referense áll a rendelkezésükre (Tel.: 06 1 474-5142, e-mail: tepes@mkik.hu).

Melléklet:
Kapcsolódó állományok:


» ABLAK BEZÁRÁSA «