HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
MKIK kiutazó delegáció Kínába, Shenzhenbe - 2016. szeptember 25-30.
2016. július 25., hétfő
Ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai Tagozata Nádasi Tamás tagozati elnök vezetésével 2016. szeptember 25-30. között üzleti delegációt szervez Kínába, Shenzhenbe az „Első Shenzhen-Közép-Kelet-Európai Gazdasági, Kereskedelmi és Kulturális Fórum” alkalmából.

A delegáció tagjai a helyi kamarai partnerek által szervezett üzleti fórumokon és üzletember-találkozón vesznek részt Shenzhenben.

A kiutazás a Kína iránt érdeklődő vállalkozások számára kíván segítséget nyújtani üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez, exportjuk bővítéséhez. A résztvevők az út során tájékozódhatnak a kínai gazdasági és üzleti környezetről, a magyar-kínai gazdasági együttműködési lehetőségekről, továbbá tárgyalhatnak potenciális kínai üzleti partnerekkel.

A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást a szervezők nem biztosítanak.

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos információk megtalálhatók a lent mellékelt dokumentumokban.

Amennyiben csatlakozni kíván a kiutazó üzleti delegációhoz, kérjük, hogy a mellékelt jelentkezési lapot, valamint az angol nyelvű cégprofil adatlapot kitöltve szíveskedjen visszaküldeni a vegvari@mkik.hu e-mail címre 2016. szeptember 1-ig.

Amennyiben a fenti határidőig hiánytalanul elküldik jelentkezésüket, a program szervezői díjmentesen biztosítják a szállást két éjszakára.

A szakmai programok szervezését és finanszírozását az MKIK biztosítja. A repülőjegyek és a szállás foglalását a fennmaradó egy éjszakára a kiutazó egyénileg intézi. Az utazás, a szállás valamint a transzferek költségei a kiutazót terhelik.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szervezők legalább tíz fő esetén indítják el az üzleti delegációt.

A jelentkezések beérkezési sorrendben kerülnek elfogadásra.

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban az MKIK nemzetközi referense, Végvári Kristóf áll a rendelkezésükre (Tel.: +36 (1) 474 5106, e-mail: vegvari@mkik.hu).

Az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos kérdésekben a kontaktszemély a ConnecTicket Utazási Ügynökségnél: Bicskei Orsolya (Tel.: +36 (1) 317 3717, e-mail: info@connecticket.hu).

Melléklet:
Kapcsolódó állományok: