HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
MEGHÍVÓ - Üzleti delegáció Kurszkba (Oroszország) - 2016. július 12-15.
2016. június 10., péntek
Az Oroszországgal szemben bevezetett gazdasági korlátozó intézkedések és az orosz válaszlépések okozta hatások enyhítése érdekében az orosz vezetés importhelyettesítési kormányprogramot dolgozott ki, mely elsősorban a kereskedelmi megszorítások által sújtott szektorokat érinti. Az orosz élelmiszeripar az önellátásra törekszik és keresi az ahhoz kapcsolódó fejlesztésekhez a potenciális partnereket.

Az MKIK Magyar - Orosz Tagozata, együttműködésben a Kurszki Kereskedelmi és Iparkamarával, 2016. július 12-15. között Tóth Imre tiszteletbeli elnök úr vezetésével üzleti delegációt szervez Kurszkba, melynek célja az importhelyettesítési programhoz kapcsolódó üzleti lehetőségek feltérképezése:

  • Zöldség-, gyümölcsfeldolgozó üzemek létesítése,
  • Hűtőházak, melegházak létesítése,
  • Vetőmagok, növényvédő szerek, növénytermesztési technológiák,
  • Szarvasmarha, sertés és baromfitenyésztési technológiák, tenyészállatok,
  • Mezőgazdasági gépek szállítása és helyben történő közös gyártása,
  • Hús- és tejfeldolgozó üzemek létesítése, rekonstrukciója.

A Tagozat tárgyalásokat szervez továbbá a régió vezetésével, többek közt a gazdaságfejlesztési, építésügyi, mezőgazdasági minisztériumokkal és Kurszk város vezetésével.

A fórum előadásai és a hivatalos találkozók orosz nyelvűek, az üzleti tárgyalásokhoz igény esetén, saját költségre, angol illetve német nyelven tolmács biztosítható.

További információ a kiutazásról a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi referensétől, Leimeter Ilonától kérhető (Tel: +36 1/474-5147; e-mail: leimeiter.ilona@mkik.hu).

Amennyiben részt szeretne venni a kiutazáson, a mellékelt jelentkezési lapot és a cégprofilt 2016. június 22-ig szíveskedjen kitöltve elküldeni a leimeiter.ilona@mkik.hu email címre, valamint az 1000 Út Utazási Irodának az info@1000ut.hu email címre.

Kontaktszemély az 1000 Út Utazási Irodánál: Simity Péter (Tel: +36 1/354-3991; Fax: +36 1/354-0874; E-mail: info@1000ut.hu)

Melléklet:
Kapcsolódó állományok: