HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Ipar napjai – Ipar 4.0 szakkiálítás
2016. április 27., szerda

Tisztelt Kamarai Tagjaink, Tisztelt Vállalkozók!

Budapesten a Hungexpo kiállítási központban kerül megrendezésre az Ipar napjai - Ipar 4.0 szakkiállítás 2016. május 24-27. között.

Kamaránk Ipari tagozata megfelelő számú jelentkező esetén utazást szervez a kiállításra az érdeklődő kamarai tag vállalkozások számára 2016. május 24-én.

A várható nagyszámú érdeklődésre tekintettel vállalkozásonként 2 fő jelentkezését tudjuk fogadni. Az ettől eltérő igényt kérem jelezzék, és a fennmaradó helyeket feltöltjük majd.

Az IPAR NAPJAI a legátfogóbb ipari szakkiállítás, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

IPAR 4.0 Az egymással szoros kapcsolatban álló ipari ágazatok keresztmetszetét a ma minden területen kulcsfontosságú szerepet betöltő, a teljes gyártási láncolatot átfogó IT rendszerekre épülő IPAR 4.0 adja.
A rendezvényen kiállítóink kiemelt figyelem mellett mutathatják be napjaink vezető technológiai irányzata, az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat. A koncepció alapja az egymással kommunikáló intelligens gépek (M2M), az önbeállító gyártási folyamatok és a rendkívül hatékony tömeggyártás.

Az IPAR NAPJAI keretében 2012. óta megújult formában megrendezett, immár 19. INDUSTRIA, valamint kísérőszakmái, mint például az ipari elektronika vagy a munkavédelem, ismét jelentkeznek.

Rendezett tagsági viszonnyal rendelkező kamarai tagjaink a kamara által biztosított buszon egységesen 3.000 Ft/fő részvételi díjért utazhatnak, mely összeget 2016. május 17-ig van lehetőség befizetni a kamara pénztárában.

A részvételi szándék a befizetéssel válik érvényessé.

Napi ellátásáról mindenki egyénileg gondoskodik (belépő, étel, ital stb)

Belépődíj regisztráció nélkül: felnőtteknek 3.000 Ft/fő

tanulóknak ( csoportos10 fő felett) 800 Ft/fő

További információkat a www.iparnapjai.hu címen találnak.

Látogatói regisztráció elvégzése egyszeri térítésmentes belépést biztosít, visszaigazolás a belépőjegy.

Regisztráció az alábbi honlapon.

http://iparnapjai.hu/hu/regisztracio

Utazással kapcsolatos kérdéseivel kérjük keresse Kiss István munkatársunkat, akinek elérhetőségei: 30/954855, 66/324976, istvan.kiss@bmkik.hu

Az autóbusz a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza elől indul ( Bcs. Penza ltp 5.) 2016. május 24-én reggel 06.00 órakor, és Békéscsaba-Szarvas-Kecskemét-Budapest útvonalon halad.

Tisztelettel:

Szabó Géza

BMKIK alelnök

Ipari tagozati elnök