Bocuse d'Or európai döntő és HORECA - Sirha Budapest 2016 - látogatás kamarai szervezésben
2016. április 12., kedd
2016. május 10-én Budapesten a Hungexpo kiállítási központban kerül megrendezésre a

HORECA - SIRHA Budapest 2016 Nemzetközi Pék – Cukrász – Élelmiszer és Szállodaipari Szakkiállítás http://sirha-budapest.com/ .

A kiállítással egy időben zajlik a BOCUSE D’OR EURÓPAI SZAKÁCSVERSENY DÖNTŐJE is egyazon helyszínen. http://bocusedorhungary.hu/



Kamaránk Idegenforgalmi Bizottsága a szakmai napra megfelelő számú jelentkező esetén utazást szervez az érdeklődő kamarai tag vállalkozások számára 2016. május 10-én kedden.

Rendezett tagsági viszonnyal rendelkező kamarai tagjaink a kamara által biztosított buszon egységesen 3.000 Ft/fő részvételi díjért utazhatnak.

A szakmai kiállítás megtekintése szigorú feltételek mellett, kizárólag szakmai látogatók számára lehetséges.

A belépés feltétele az előzetes on-line regisztráció, melyet a következő linken lehet megtenni: http://sirha-budapest.com/hu/regisztracio-jegyvasarlas


Amennyiben szeretne csatlakozni a kamarai delegációhoz, szíveskedjen on-line regisztrálni és a regisztrációt igazoló lapot részünkre eljuttatni 2016. április 27-ig.

A fejenkénti 3.000.-Ft útiköltség hozzájárulás befizetésére a Kamara székházában van lehetőség szintén április 27-ig.

Az on-line regisztráció mellett természetesen belépődíj is van, melyet minden résztvevő egyénileg megvásárolhat on-line vagy a kiállítás bejáratánál.

Utazással kapcsolatos kérdéseivel kérjük keresse Kiss István munkatársunkat, akinek elérhetőségei: 30/9354855, 66/324976, istvan.kiss@bmkik.hu

Az autóbusz a kamara székháza elől indul ( Békéscsaba Penza ltp 5.) 2016. május 10-én reggel 06.00 órakor.

Tisztelettel:
Vozár Márton kamarai alelnök
BMKIK Idegenforgalmi Bizottság
elnöke
Kapcsolódó állományok:


» ABLAK BEZÁRÁSA «