HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
MKIK üzleti delegáció Etiópiába és Kenyába
2016. március 21., hétfő
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Szubszaharai Tagozata Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hivatalos etiópiai és kenyai látogatásához kapcsolódóan 2016. április 10-15. között üzleti delegációt szervez Etiópiába és Kenyába.

A delegáció tagjai a helyi kamarai partnerek és üzletember szövetségek által szervezett fórumokon és üzletember-találkozón vesznek részt Addisz-Abebában és Nairobiban.

A kiutazás az afrikai lehetőségek iránt érdeklődő vállalkozások számára kíván segítséget nyújtani üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez, exportjuk bővítéséhez. A résztvevők az út során tájékozódhatnak az etiópiai és kenyai gazdasági és üzleti környezetről, és az együttműködési lehetőségekről. A Külgazdasági és Külügyminisztérium kiemelten perspektivikus területként a közlekedésfejlesztést, a mezőgazdaságot, az oktatásügyet, az egészségügyet, az információtechnológiát és az alternatív energiatermelés jelölte meg.

A szakmai programokat az MKIK szervezi az érintett országok nagykövetségeivel együttműködve. A repülőjegyek és a szállás foglalását a kiutazó egyénileg intézi, az ezzel kapcsolatos költségek a kiutazót terhelik.

A szakmai programok nyelve az angol, a szervezők tolmácsolást nem tudnak biztosítani.

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos információk a lenti mellékletben találhatók.

Amennyiben csatlakozni kíván a kiutazó üzleti delegációhoz, kérjük, hogy a mellékelt angol nyelvű cégprofil adatlapot kitöltve legkésőbb 2016. március 23-ig a babak.peter@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék.

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi referense, Babák Péter áll a rendelkezésükre: telefon: 06 1/474-5131, e-mail: babak.peter@mkik.hu

Az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos kérdésekben a kontaktszemély az 1000 Út Utazási Irodánál: Simity Péter - telefon: 354 3991, e-mail: info@1000ut.hu

Melléklet:
Kapcsolódó állományok: