HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Rendezvények
üzleti delegáció Tajpejbe
Helyszín: Tajpej
Időpont: 2015-09-13 08:00 - 2015-09-19 18:00

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi Igazgatósága Dr. Parragh László, az MKIK elnökének vezetésével 2015. szeptember 13-19. között üzleti delegációt szervez Tajpejbe, a Tajvani-Magyar Üzleti Tanács 9. ülésére.

A delegáció tagjai a Chinese International Economic Cooperation Association (CIECA) által szervezett gazdasági fórumon és üzletember-találkozón vesznek részt.

A fórum és az üzletember-találkozó nyelve az angol lesz, magyar tolmácsolást a szervezők nem tudnak biztosítani.

A repülőjegyek és a szállás foglalását a kiutazók egyénileg intézik.

A helyszínen a program szerinti transzfereket az MKIK biztosítja.

A delegáció tervezett programja, a repülőjeggyel, szállással, transzferrel kapcsolatos információk csatoltan találhatók.

Amennyiben érdeklődik a delegációban való részvétel iránt, kérjük, az alábbiakban felsorolt 2 dokumentumot kitöltve, 2015. július 3-án 14.00 óráig a vegvari.kristof@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék:

  1. a mellékelt jelentkezési lapot,
  2. a cégprofilt (angolul).

A jelentkezést csak a 2 melléklet együttes visszaküldésével fogadja el az MKIK.

A férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudják elfogadni.

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Végvári Kristóf, nemzetközi referens áll a rendelkezésükre. (Tel: (1) 474 5106, e-mail: vegvari.kristof@mkik.hu)

Az utazással kapcsolatos kérdésekben a kontaktszemély az Atlasz World Travel Utazási Irodánál: Bawa Viola, tel: (1) 473-2690, 332-6666; e-mail: repjegy@atlasztravel.hu.

Kapcsolódó állományok: