HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Rendezvények
Üzleti delegáció Isztambulba és Ankarába
Helyszín: Ankara, Törökország
Időpont: 2015-09-15 08:00 - 2015-09-18 18:00

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy Rév András, az MKIK Magyar-Török Tagozata elnökének vezetésével 2015. szeptember 15-18. között üzleti delegációt szervezünk Ankarába és Isztambulba.

A delegáció tagjai az ankarai és az isztambuli kereskedelmi és iparkamarák által szervezett gazdasági fórumokon és üzletember-találkozókon vesznek részt.

A fórumok előadásai és a hivatalos üzleti találkozók angol nyelvűek. (Az üzleti tárgyalásokon tolmácsolásra korlátozottan, előzetes egyeztetés alapján van lehetőség.)

Az ankarai és isztambuli kereskedelmi és iparkamarák mindent megtesznek a rendezvény sikeréért, de javasoljuk, hogy az eredményes kiutazás érdekében, saját szervezésben is hívjanak partnereket az üzletember-találkozóra.

A repülőjegyek és a szállás foglalását a kiutazók egyénileg intézik. Az utazás és a szállás költségei a kiutazót terhelik.

A delegáció tervezett programja, a repülőjeggyel és szállással kapcsolatos információk csatoltan találhatók.

Amennyiben érdeklődik a delegációban való részvétel iránt, kérjük, az alábbiakban felsorolt 2 dokumentumot kitöltve, 2015. július 15-én munkaidő végéig a babak.peter@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék:

  1. a mellékelt jelentkezési lapot,
  2. a cégprofilt (angolul).

A jelentkezést csak a 2 melléklet együttes visszaküldésével fogadjuk el. A kiutazásra csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Babák Péter, az MKIK nemzetközi referense áll a rendelkezésükre. (Tel: (1) 474 5131, e-mail: babak.peter@mkik.hu)

A részletezett repülőjegy- és szállásajánlatot az Atlasz World Travel Idegenforgalmi Kft. állította össze. Az ajánlattal kapcsolatban kérjük, vegyék fel a kapcsolatot az utazási iroda képviselőjével, Vioszné Sebesvári Enikővel (Tel: +36-1/ 473-2690, 332-6666/ Fax: +36-1/ 473-2696; E-mail: outgoing@atlasztravel.hu; atlasz@atlasztravel.hu).

Kapcsolódó állományok: