Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Bajor-Magyar Autóipari Fórum
2014. október 31., péntek
Tisztelt Kamarai Tagjaink!

Ezúton tesszük közzé a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara meghívóját a 2014. november 6-án megrendezésre kerülő Bajor-Magyar Autóipari Fórumra.

A rendezvény célja a bajor-magyar autóipari kapcsolatok kiépítése és elmélyítése.

A konferenciát kerekasztalbeszélgetés követi, amelynek fő témája a beszállítókiválasztás – és fejlesztés. A rendezvény végén több vállalat/intézmény képviselőjével lehetőség nyílik egyéni megbeszélés folytatására is.

Helyszín:
Hungexpo Vásárközpont - „EU Központ” (25-ös pavilon)
1101 Budapest, Albertirsai út 10.

A részletes programmal, valamint a jelentkezéssel kapcsolatos információk megtalálhatók a lenti meghívóban.

Üdvözlettel:

Szikszai Csaba
osztályvezető
Külgazdasági és EU-integrációs Osztály
Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
szikszai@bmkik.hu


Tisztelt Cégvezetők! Tisztelt Vállalkozók!

Ezúton szeretnénk meghívni Önt a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által 2014. november 6-án megrendezésre kerülő Bajor-Magyar Autóipari Fórumra.
Az autóipar mind a bajor, mind a magyar gazdaságban kiemelt helyet foglal el. Az Automotive Hungary szakkiállítás keretén belül, a Hungexpo vásárterületén megrendezésre kerülő Bajor-Magyar Autóipari Fórum célja a bajor-magyar kapcsolatok elmélyítése az autóiparban. A konferenciát követő kerekasztalbeszélgetés témája a beszállítókiválasztás –és fejlesztés. A rendezvény végén több vállalat/intézmény képviselőjével lehetőség nyílik egyéni megbeszélés folytatására is.
A részletes programot és jelentkezési lapot honlapunkon találja (www.ahkungarn.hu/autoforum2014). Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését rendezvényünk iránt, kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2014. október 31-ig jelezze felénk a kitöltött jelentkezési lap faxon vagy e-mailen történő visszaküldésével. A honlapunkon keresztül online regisztrációra is van lehetőség.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, az előadások szinkrontolmácsolással hangzanak el. A regisztráltaknak ingyenes belépőjegyet biztosítunk az Automotive Hungary kiállításra. Örülnénk, ha hamarosan pozitív visszajelzést kapnánk Öntől. Kérdések esetén a (06-1) 345 7647-es telefonszámon és/vagy a budavari@ahkungarn.hu -mail címen készséggel állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:

Budavári Réka
Marktberatung
Üzletfejlesztés
Deutsch-Ungarische Industrie- und Handelskammer
Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara
H-1024 Budapest, Lövőház u. 30.
Tel: +36/1/3457-647
Fax: +36/1/3457-607
E-Mail: budavari@ahkungarn.hu
www.duihk.hu