Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Pályaorientációs programok a 2014/2015-ös tanévre
2014. szeptember 15., hétfő
A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szakképzési osztályán működő pályaorientációs tevékenység keretein belül a 2014/15-ös tanévre a következő programokat ajánlja Békés megye iskolái számára:

Pályaorientációs foglalkozássorozat, amely három, eltérő időpontban tartandó, tanítási órának megfelelő időterjedelemben valósul meg. A foglalkozásokat szakembereink tartják az igénylő iskolákban, előzetes egyeztetés alapján, iskolaidőben. A foglalkozás sorozat három témát dolgoz fel, amelyek az önismeret, a szakmaismeret, és a pályaismeret területén tevékenységközpontúan, játékos formában segítik a hetedik és nyolcadik osztályos diákokat az első pályadöntésben. A foglalkozás sorozat költségeit Kamaránk vállalja, ezért az iskola számára térítésmentesen érhetők el. Elsősorban hetedikes és nyolcadikos osztályok figyelmére számítunk.

Szakmaismertető üzemlátogatások és műhelyfoglalkozások, amelyek során gazdálkodó szervezeteknél, ugyancsak tevékenységközpontúan (ahol a munkavégzés szabályai megengedik) mutatják be az adott szakma jellemzőit. Amennyiben szükséges, Kamaránk a diákok és kísérőik helyszínre jutását is biztosítja különjáratok formájában. Több szakmacsoportban kínálunk látogatási lehetőségeket, amelyek az iskolák számára szintén térítésmentesek.Minimum 7 főből álló csoportok jelentkezését várjuk.

Az iskolák igényeit a mellékelt jelentkezési lap alapján postai vagy elektronikus úton, illetve telefonon várja pályaorientációs tanácsadónk Novodomszki Orsolya a következő elérhetőségeken: 66/324-976; 30/399-32-01; orsolya.novodomszki@bmkik.hu. A jelentkezési lap folyamatosan elérhető a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján (www.bmkik.hu)
Kapcsolódó állományok: