HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Üzleti delegáció Minszkbe
2014. szeptember 4., csütörtök
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2014. október 6-9. között üzleti delegációt szervez Minszkbe.

A kiutazáson résztvevő cégek a Belorusz Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett üzleti fórumon Fehéroroszország üzleti lehetőségeiről, gazdasági helyzetéről kapnak tájékoztatást. A fórumot követő üzletember-találkozó pedig kiváló lehetőséget kínál sikeres jövőbeli üzletek megalapozására.

A fórum előadásai és a hivatalos találkozók orosz nyelvűek, az üzleti tárgyalásokhoz igény esetén angol illetve német nyelven tolmácsolás biztosítható.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának lehetősége van korlátozott számban a kiutazó üzleti delegációban részt vevő kis- és középvállalkozások külföldi szállásköltségét részlegesen finanszírozni. A szállásköltség kedvezményt vállalkozásonként egy szoba árának 100 százalékáig tudjuk biztosítani 2 éjszakára. A 3. éjszaka költségét a kiutazó viseli. A szállásköltség megítélésekor előnyben részesülnek az önkéntes kamarai és tagozati tagok, a piacra való felkészültség, illetve figyelembe vesszük a jelentkezések sorrendjét is. A szállásigényeket a rendelkezésre álló keret erejéig tudjuk elfogadni.

Amennyiben érdeklődik a delegációban való részvétel iránt, kérjük, az alábbiakban felsorolt 3 dokumentumot kitöltve, 2014. szeptember 16–ig a leimeter.ilona@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék.
  • 1. a mellékelt jelentkezési lapot,
  • 2. a jelentkezési laphoz kapcsolódó nyilatkozatot,
  • 3. a cégprofil (lehetőség szerint oroszul).
A jelentkezést csak a 3 melléklet együttes visszaküldésével fogadjuk el.

Kontaktszemély az 1000 Út utazási irodánál: Simity Péter (Tel: 354-3991; E-mail: info@1000ut.hu)

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Leimeter Ilona, nemzetközi referens áll a rendelkezésükre. (Tel: (1) 474 5147, e-mail: leimeter.ilona@mkik.hu)


Üdvözlettel:

Tényiné Stark Mária
Igazgató
Nemzetközi Igazgatóság
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara


Mellékletek:
Kapcsolódó állományok: