Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
9. EU-Kína Üzleti és Technológiai Kiállítás 2014. október 21-23, Chengdu, Kína
2014. július 22., kedd
Az alábbiakban tisztelettel megküldjük Önöknek a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztatását a 2014. október 21-23. között Chengduban megrendezésre kerülő EU-Kína Üzleti és Technológiai Kiállításról, továbbá az ezzel egy időben szervezett, Mission for Growth to Chengdu elnevezésű, kínai üzleti lehetőségeket feltáró útról, amelyet az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége (EUROCHAMBERS) szervez.

További információkat az eseményekről, illetve a részvételről a lenti levélben talál.

Tisztelettel,

Tóth Zsolt
titkár

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Idén immáron 9. alkalommal kerül megrendezésre Chengduban az EU-Kína Üzleti és Technológiai Kiállítás 2014. október 21-23. között. Chengdu Szecsuán tartomány fővárosa, az élhető városfejlesztés egyik mintapéldája Kínában. A high-tech iparágak kiemelten szerepelnek a város gazdaságfejlesztési koncepciójában. Az idei rendezvény különlegessége, hogy az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége (EUROCHAMBERS) ezzel egy időben október 21. és 23. között kínai üzleti lehetőségeket feltáró utat szervez, Mission for Growth to Chengdu elnevezéssel. Az út elsődleges célja a politikai kapcsolatok és a stratégiai együttműködés megerősítése az EU és Kína között, valamint az európai és kínai bilaterális üzleti kapcsolatok elősegítése.

Az egyidejűleg megrendezett technológiai vásár a fő platformja az együttműködési lehetőségek és potenciális üzleti partnerek keresésének, ahol idén 800-1000 vállalati képviselőt várnak a kkv-szektorból, klaszterektől, jelen lesznek EU-Kína együttműködési szakértők, EEN (Enterprise Europe Network) partnerek, illetve egyetemek és kutatás-fejlesztési központok képviselői is.

A kiutazó cégeknek kiváló lehetőségük lesz kapcsolatépítésre kínai partnerekkel, elsősorban az alábbi ágazatokban:
  • környezetvédelem
  • megújuló energiák
  • biotechnológia
  • gyógyszeripar
  • modern mezőgazdaság (organikus ételek, élelmiszer-biztonság, kutatás-fejlesztés a mezőgazdasági technológiák terén)
  • légiközlekedés
  • ICT
További információk: ENTR-M4G@ec.europa.eu

A B2B találkozókra az alábbi linken regisztrálhatnak:
https://www.b2match.eu/ninth-eu-china-cooperation-fair

Az út eredeti, angol nyelvű felhívását levelünket követően találják meg.


Üdvözlettel:

Tényiné Stark Mária
Igazgató
Nemzetközi Igazgatóság
Magyar Kereskedelmi és IparkamaraMelléklet:
Kapcsolódó állományok: