HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Üzleti delegáció Ürümcsibe és Ulánbátorba
2014. július 8., kedd
Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai és Magyar-Mongol Tagozatai 2014. augusztus 30 – szeptember 7. között üzleti delegációt szerveznek Ürümcsibe és Ulánbátorba.

A delegáció tagjai számára kivételes lehetőséget jelent, hogy 4 vásárra is el tudnak látogatni, amelyek:
  • China-Eurasia Expo (Ürümcsi, Nyugat-Kína)
  • Mining Mongolia 2014
  • Building & Construction Mongolia
  • Electric, Power & Renewable Energy Mongolia 2014
A vásárok bővebb leírását az 1. számú mellékelt tartalmazza.


A kiutazáson résztvevő cégek a Kínai Kereskedelmi Kamara (CCPIT), valamint a Mongol Kereskedelmi Kamara (MNCCI) által szervezett üzleti fórumokon az ország gazdasági környezetéről kapnak tájékoztatást. A fórumot követő üzletember-találkozók pedig kiváló lehetőséget kínálnak a sikeres jövőbeli üzletek megalapozására. A delegációban résztvevő cégeknek további céglátogatásokat is szervezünk.

A fórumok előadásai és a hivatalos üzleti találkozók angol nyelvűek. Magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy korlátozott számban lehetőségünk van a kiutazó üzleti delegációban részt vevő kis-, és középvállalkozások külföldi szállásköltségét finanszírozni. Részleteket az 1. számú melléklet tartalmazza.

Amennyiben érdeklődik a delegációban való részvétel iránt, az alábbiakban felsorolt 3 dokumentumot kitöltve, 2014. július 14–ig Végvári Kristófnak a vegvari.kristof@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék.
  1. a mellékelt jelentkezési lapot és

  2. a jelentkezési laphoz kapcsolódó nyilatkozatot (magyarul)

  3. a company profile adatlapot (angolul)
A jelentkezés csak a 3 melléklet együttes visszaküldésével érvényes.

Azok számára, akik csak az út egyik felére (csak Ürümcsibe vagy csak Ulánbátorba) szeretnének jönni, biztosítjuk a külön jelentkezés lehetőségét.

A szakmai programokkal kapcsolatos kérdéseket illetően Végvári Kristóf áll rendelkezésükre, Tel: (1) 474 5106, e-mail: vegvari.kristof@mkik.hu

Az 1. számú mellékletben részletezett repülőjegy-és szállásajánlatot az Atlasz World Travel Idegenforgalmi Kft. állította össze. A kapcsolattartó személy Vioszné Sebesvári Enikő (Tel: +36-1/ 473-2690, 332-6666/ Fax: +36-1/ 473-2696; E-mail: outgoing@atlasztravel.hu; atlasz@atlasztravel.hu)


Üdvözlettel:

Tényiné Stark Mária
Igazgató
Nemzetközi Igazgatóság
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Mellékletek:
Kapcsolódó állományok: