Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Új lehetőségek Vietnámban - üzleti szeminárium
2014. június 25., szerda
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara vietnámi székhelyű intézmények előadóinak szereplésével, Új lehetőségek Vietnámban címmel üzleti szemináriumot szervez 2014. július 4-én, pénteken, 1000 órától. Az eseményt a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal és az EU-Vietnam Business Network szervezettel együttműködve valósítjuk meg. A rendezvény keretében megismerkedhetnek a Vietnámban közelmúltban alapított uniós és magyar intézmények szolgáltatásaival, valamint első kézből értesülhetnek a vietnámi üzleti lehetőségekről.

A rendezvény helyszíne:
  • Hotel President Budapest
  • 1054 Budapest, Hold u. 3-5.
Az esemény tervezett programja, illetve a regisztrációs segédlet lentebb található.

A rendezvény résztvevői az előadásokat követően konzultálhatnak a külföldi előadókkal és a Magyar Nemzeti Kereskedőház szakértőivel.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Felhívjuk figyelmét, hogy a férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el.

Kérjük, hogy a rendezvényen való részvételi szándékát a http://jelentkezes.mkik.hu/event/uj-lehetosegek-vietnamban linken található regisztrációs lap kitöltésével szíveskedjen jelezni legkésőbb 2014. július 2., szerda 1200 óráig. Amennyiben Ön szeretne konzultációt folytatni az előadókkal, kérjük az „időpontfoglaló megnyitása” hivatkozásra kattintva válasszon a rendelkezésre álló szabad helyek közül. (Részletek a regisztrációs segédlet mellékletben.)

További információ:
Babák Péter, nemzetközi referens, MKIK – telefon: (1) 474 51 31, e-mail: babak.peter@mkik.hu

Köszönjük figyelmét és várjuk rendezvényünkön!

  • Elozetes_program_-_Uj_lehetosegek_Vietnamban.pdf
  • REGISZTRACIOS_SEGEDLET_KONZULTACIOS_IDOPONT_FOGLALASAHOZ.doc
  • Kapcsolódó állományok: