Hírös Hét Fesztivál
2014. május 22., csütörtök
A Hírös Hét Fesztivál idén 80 éves. Célja immár több, mint háromnegyed évszázada változatlan, gazdag kulturális értékeink, hagyományaink ápolása és éltetése.
A jeles évforduló alkalmából a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara felkérést kapott a fesztiválhoz kapcsolódó,
XII. Hagyományos Kárpát-medencei Kézműves Kiállítás és Vásár megszervezésére
2014. június 23- 29. között. (Új időpont)
Helyszín: Kecskemét történelmi Főtere, a Nagytemplom és Városháza előtti terület

A rendezvényen korábban megismert, Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központtól bérelt, csővázas jurtákat bocsátjuk a résztvevők rendelkezésére. Az egységes megjelenés érdekében saját installáció felállítására nincs lehetőség.

Várjuk e vásárra mindazon kézműves mestereket, műhelyeket, egyesületeket, társaságokat, melyek művelői, folytatói és örökösei az ősi, méltán híres magyar mesterségeknek és hagyományoknak. A korábbi évekhez hasonlóan, kérjük, hogy csak saját készítésű, lehetőség szerint zsűrizett kézműves termékekkel jelentkezzenek, és ezek igazolását mellékeljék. A rendezvény alatt csak a jelentkezési lapon feltüntetett termékeket lehet árusítani.

Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy viszonteladók jelentkezését nem tudjuk fogadni.

A kiállítói helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, a részvételről szakmai bizottság dönt (2014. május 23-án), a beérkezés sorrendjét is szem előtt tartva.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat a jelentkezési lap és fényképek, illetve zsűrizésről készült dokumentumok másolatának visszaküldésével szíveskedjenek jelezni 2014. május 20-ig. További fontos tudnivalók a Részvételi feltételek című lapon találhatók, amely egyben szerződésként is szolgál. Kérjük, hogy ne felejtsék el elolvasni és aláírva visszaküldeni.

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdések esetén, szívesen állunk rendelkezésükre.

Címünk: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. (Tóth Anita, Tel.:76/501-508, Fax.:76/501-504.)

Meghívó
Jelentkezési lap
Részvételi feltételek
Kapcsolódó állományok:


» ABLAK BEZÁRÁSA «