Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Dohánykereskedők képzési napja
2014. május 15., csütörtök
A további jelentkezés nem lehetséges a rendezvényre, a férőhelyek száma betelt.

Tisztelt Koncesszió Jogosult és Gyakorló!

A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény alapján kiírt, a dohányáru kiskereskedelmi jogosultság koncessziós szerződéssel történő átengedésére vonatkozó pályázati kiírásra benyújtott pályázatában, mint Koncesszió Jogosult vállalta, hogy évente legalább egy alkalommal részt vesz a területi kereskedelmi és iparkamarák által szervezett szakmai képzéseken, konferenciákon.
Tájékoztatom, hogy a fenti vállalása 2014. évre történő teljesítése érdekében a területi kereskedelmi és iparkamara képzési napot szervezett:

2014. május 19. (hétfő) napjára 10.00 órától – 15.30 óráig

a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5. sz. alatti székhelyén, a II. emeleti konferenciaterembenA szakmai képzés témakörei:
  1. A Nemzeti Dohányboltok működésére vonatkozó jogszabályok és a koncessziós szerződésből eredő koncessziós jogosultakat és gyakorlókat terhelő kötelezettségek, valamint az elektronikus készletnyilvántartás - ND Nonprofit Zrt.
  2. Dohány kiskereskedelmi tevékenység jövedéki vonatkozású kérdései (Dohánytermék szabályok ellenőrzése, feltételek, engedélyezés folyamata, szankció rendszer)
  3. A fiatalkorúak különös védelmére vonatkozó szabályok, a rendelkezések betartásának ellenőrzése - NFH
  4. Nemzeti dohányboltok működtetése – „a jó dohányáru kiskereskedői gyakorlat” - MDKE

A képzésre a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján megtalálható regisztrációs lap teljeskörű kitöltésével, majd azt követően a dohany@bmkik.hu e-mail címre történő megküldésével lehet jelentkezni, 2014. május 15. napja 12:00 óráig. Kérjük, hogy az előadás témaköreivel kapcsolatos kérdéseit, javaslatait előzetesen a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete info@trafikosok.hu e-mail címén tegye meg.
A szakmai képzésen való részvételt az adott képzést szervező területi kamara igazolja, az arról szóló igazolás kiállításával. Felhívjuk figyelmét, hogy az oktatáson való részvétel során feltétlenül írja alá az igazolt részvételi listát, ugyanis az ND Nonprofit Zrt. ez alapján fogja leellenőrizni a pályázati vállalásának teljesülését.
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a fentiekben meghirdetett időpont nem megfelelő az Ön számára, úgy vállalásának teljesíthetősége érdekében a Kamara 2014. évben, egy későbbi időpontban ismét szervez szakmai képzést.

Tájékoztató a rendezvényről
Kapcsolódó állományok: