„Határokon átnyúló hozzáférés az üzleti támogatásokhoz” zárókonferencia
2014. március 19., szerda
Tisztelt Hölgyem, Tisztelt Uram!

A “Don Orione” Beneficence - Charity Society mint vezető partner, valamint a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mint projekt partner tisztelettel meghívják Önt a „Cross-border acces for business support – Határokon átnyúló hozzáférés az üzleti támogatásokhoz” című pályázat záró konferenciájára.

A konferencia időpontja:
2014. március 24., hétfő 10 00 óra

A rendezvény helyszíne:
Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Magyar – Román Üzleti Központ épülete
Békéscsaba, Hunyadi tér 2.

A konferencia témája: az együttműködési program keretében pályázati támogatásból megvalósult fejlesztések, elért eredmények.

A Magyarország – Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007 – 2013 keretében a nagyváradi “Don Orione” Beneficence - Charity Society a Békés Megyei

Kereskedelmi és Iparkamarával közösen sikerrel pályázott. A pályázat összköltségvetése 696.222,52 euró, melyből a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mint projekt partner 256.722,52 euró támogatásra volt jogosult.

A projekt átfogó célja: a Románia - Magyarország határmenti együttműködés javítása. A határ két oldalán működő vállalkozások gazdasági, üzleti helyzetének javítása és megerősítése, a határon átnyúló kapcsolatok megszilárdítása, segítségnyújtás a különböző iparágakban dolgozó cégek és egyéni vállalkozók számára a külföldi partnerkeresésben, a külföldi cégalapításban valamint a külföldi piacokon való megjelenésben. Ezen célok hosszú távú támogatása, a támogatáshoz szükséges infrastrukturális háttér biztosítása jellemezte a projekt megvalósítás időszakát, mely időszak 2014. március 31-ével lezárásra kerül.


Megjelenésükre számítva tisztelettel:

Mihai Fechete
elnök
„Don Orione” B. C. S. 
Hódsági Tamás
elnök
BMKIK


Két ország, egy cél,közös siker !
Doua ţari, un scop, succes comun !

"Jelen meghivó tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját"
www.huro-cbc.eu www.hungary-romania-cbc.eu


» ABLAK BEZÁRÁSA «