Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése
2013. augusztus 8., csütörtök
A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal TÁMOP 1.1.1-12/1 "Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése" kiemelt projekt keretében segítséget és támogatást kíván nyújtani a megváltozott munkaképességű személyek számára, sikeres foglalkozási rehabilitációjuk megvalósítása érdekében.

Mindezek eléréséhez a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal komplex munkaerő-piaci program keretében személyre szabott szolgáltatásokkal, képzésekkel, munkáltatóknak nyújtott támogatásokkal és felkészült szakemberek támogatásával várja a programba jelentkező ügyfeleket.

Cél, hogy a programban résztvevők egyéni igényekre szabott szolgáltatások és támogatások révén visszatérhessenek a munka világába, a nyílt munkaerő-piacra, továbbá az is, hogy a munkáltatókat közelebb hozzák a megváltozott munkaképességűek világához, és ösztönözzék az ügyfelek foglalkoztatására.

A programról a hivatal honlapján található részletes tájékoztató, mely az alábbi helyen érhető el: http://nrszh.kormany.hu/tamop-1-1-1-12-1-tajekoztato


Tovább információkért kérjük keresse:

Dorogi Ramóna
TÁMOP 1.1.1-12/1
Békés megyei szakmai koordinátor
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
Telefonszám: +36208216674
E-mail cím: DorogiR@nrszh.hu
Kapcsolódó állományok: