Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
„Dél-alföldi Innovációs Díj”
2013. május 22., szerda

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség KhE. pályázatot hirdet „Dél-alföldi Innovációs Díj” elnyerésére. A Pályázat célja a Dél-alföldi Régióban létrejött legjelentősebb szellemi alkotás, illetve azon alapuló termék, eljárás vagy szolgáltatás elismerése.

 

A Pályázat tárgya természetes személy kategóriában: bármely új, saját feltalálói tevékenységen alapuló, iparilag alkalmazható és piacképes megoldás tartalmazó szellemi alkotás. A Pályázat tárgya gazdasági társaság kategóriában: bármely új, iparilag alkalmazható és piacképes megoldást tartalmazó szellemi alkotás, illetve azon alapuló termék, eljárás vagy szolgáltatás, amely révén a gazdasági társaság 2012-ben jelentős üzleti hasznot ért el.
A pályázatokat 2013. szeptember 30. 16:00 óráig személyesen, vagy postai úton a MTA Szegedi Területi Bizottság Titkársága címére (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) lehet benyújtani. A pályázat részletes feltételeivel kapcsolatban bővebb információ kérhető a 62/553-911-es telefonszámon vagy a titkarsag@szab.u-szeged.hu e-mail címen.
Az eredmények kihirdetésére 2013. novemberében a „Magyar Tudomány Ünnepe” szegedi plenáris ülésen, a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) kerül sor.

Az alábbiakban csatoljuk a pályázati kiírást.

 

 

Kapcsolódó állományok: