HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Kiállítás
Kereskedelemfejlesztés
Magyar-szlovák Turisztikai Kiállítás a Neogradiensis Eurorégióban
Időpont: 2013-06-07 - 2013-06-08

A Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara támogatásban részesítette a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara illetve a Szlovák Kereskedelmi és Iparkamara Besztercebányai Regionális Kamarája által benyújtott projektet, melynek keretében 2013. június 7-8-án Magyar-szlovák Turisztikai Kiállítás kerül megszervezésre Salgótarjánban a Városi Sportcsarnokban 25 magyar és 15 szlovák kiállító részvételével.


A kiállítás tematikája: turisztikai attrakciók, szálláshelyek, panziók, falusi vendéglátók, erdei iskolák, síközpontok, kulturális-, örökség-, ifjúsági-, öko-,  lovas-, horgász-, vadász-, kerékpáros-, gasztronómiai-, gyógy- és egészségturizmus, kézművesipar

A szervezők várják a fentiekben felsorolt tevékenységgel foglalkozó kiállítók jelentkezését.

A kiállítók részére egy 9 nm-es berendezett standot biztosítanak, fríz felirattal és elektromos csatlakozási lehetőséggel. A kiállítókról kétnyelvű, színes vásári katalógus készül.

A rendezvény keretén belül 2013. június 7-én turisztikai workshopot és magyar-szlovák üzletember-találkozót szerveznek, ahol előzetes igényei alapján elkészített ütemterv szerint tárgyalhat tolmács segítségével. A részletes programot a későbbiekben hozzák nyilvánosságra. A kiállításon és a workshopon való részvétel regisztrációs díja 10.000 Ft+Áfa cégenként, a további felmerülő költséget a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályázati forrásból téríti meg.

Jelentkezését 2013. május 10-ig várják a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és az mkikmszt@nkik.hu e-mail címre történő megküldésével. További információért forduljon Nyerges Andreához, a projekt koordinátorához a 32/520-868-as telefonszámon.

Kapcsolódó állományok: