HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Kereskedelemfejlesztés
Az MKIK Nyugat-balkáni Tagozat üzleti delegációt szervez Macedóniába
2013. április 29., hétfő

Az MKIK Nyugat-balkáni Tagozat Galambos Attila a Nyugat-balkáni Tagozat elnökének vezetésével 2013. május 26-29. között üzleti delegációt szervez Macedóniába. A macedón fél részéről a szervező a Macedón Gazdasági Kamara.


A kiutazáson résztvevő cégek a Macedón Gazdasági Kamara által Skopje-ban szervezett üzleti fórumon Macedónia üzleti lehetőségeiről, gazdasági helyzetéről kapnak tájékoztatást. A fórumot követő üzletember-találkozó kiváló lehetőséget kínál sikeres jövőbeli üzletek megalapozására.

A fórumon a tervek szerint részt vesz Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára is. Államtitkár úr programja miatt elképzelhető, hogy a programtervben szereplő május 27-i és 28-i programokra fordított sorrendben kerül sor.

A fórumon és az üzletember-találkozón magyar-macedón tolmácsot biztosítanak. 

A delegáció látogatást tervez továbbá Ohridba, ahol az Ohridi Gazdasági Kamara szervezi a helyi programot. 

Korlátozott számban lehetőség van a kiutazó üzleti delegációban résztvevő kis- és középvállalkozások külföldi szállásköltségét – vállalkozásonként 1 szoba árát - finanszírozni. A szállásköltség finanszírozásának megítélésekor előnyben részesülnek a kiutazást szervező tagozat tagjai, az önkéntes kamarai tagok, illetve figyelembe veszik a jelentkezések sorrendjét is. A szállásigényeket a rendelkezésre álló keret erejéig tudjuk elfogadni. A kérelmezők tudomásul veszik, hogy a szállásköltség megítélésének feltétele a kiutazás során szervezett szakmai programokon való részvétel. 

A kitöltött jelentkezési lapot és a lehetőség szerint angol nyelven kitöltött cégprofilt 2013. május 7-iga tepes@mkik.hu e-mail címre szíveskedjenek megküldeni.

A jelentkezési lapon feltüntetett csomagajánlatot az OTP Travel Utazási Iroda állította össze. A kapcsolattartó személy: Ágoston Zsuzsanna, e-mail: zsagoston@otptravel.hu, tel: 36-1-343-2181, fax: 36-1-343-2196.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a delegáció megfelelő számú jelentkező esetén kerül megszervezésre.


Kapcsolódó állományok: