Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Utazás 2013 kiállítás
2013. január 28., hétfő

 

Tisztelt BMKIK Turizmusban érdekelt tagja!
 
Tájékoztatjuk, hogy 2013. február 28. csütörtök és március 3. vasárnap 10 és 18 óra között kerül sor az Utazás 2013 kiállításra, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban (Budapest X. Albertirsai u. 10.).

 

A hagyományokhoz híven a BMKIK Turisztikai és Vendéglátóipari Szakbizottsága képviseli kamaránk turisztikába, kereskedelemben és vendéglátásban érdekelt vállalkozóit, a Dél – Alföldi Marketing Igazgatóság kiállítási standján.
 
A fentiek alapján lehetőséget biztosítunk vállalkozásának, a kiállítási standon reklám anyagának elhelyezésére, melynek ideje alatt Szakbizottságunk tagjai napi váltásban adnak tájékoztatást a standunkon érdeklődőknek.
 
Tájékoztatjuk, hogy a szakmai napra 2013. február 28. csütörtökre, térítésmentes belépő - előzetes regisztráció alapján – igényelhető kamaránk munkatársánál Novodomszki Orsolyánál  tel: 324-976.
 
A kiállítás ideje alatt lehetőséget biztosítunk a standon üzleti tárgyalásra is, melynek napját és időpontját kérjük közvetlen munkatársunknak 2013. február 25.-ig jelezze, hogy az Ön által megadott időpontra a helyet biztosítani tudjuk.
 
Ezt követően közvetlen Tóth Ferencnek (06-20-9621-009) telefonon jelezze.
 
Amennyiben csak reklám anyaggal kívánja képviseltetni vállalkozását, akkor kérjük, azt 2013. február 25. hétfőig szíveskedjék eljuttatni, a BMKIK székhelyére, hogy azt a megadott időben el tudjuk juttatni a kiállítási standunkra.
Kapcsolódó állományok: