Meghívó az MKIK által Szaúd-Arábiába szervezett üzleti delegációban való részvételre
2012. október 9., kedd

Tisztelt Tagunk/ Cégvezető Asszony/ Úr!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Magyarország Rijádi Nagykövetségével és a Szaúdi Kamarák Szövetségével együttműködve 2012. november  17-21. között Dr. Parragh László MKIK elnök vezetésével üzleti delegációt szervez Szaúd-Arábiába, a közel-keleti térség egyik meghatározó gazdasági nagyhatalmába.

 
 A kiutazás keretében 2012. november 18-án Dzsiddában és november 20-án Rijádban üzleti fórumra, kétoldalú üzletember-találkozókra és katalógus showra kerül sor.  A tárgyalási nyelv az angol.
 

A szakmai programokon való részvételt az MKIK díjmentesen biztosítja. A kiutazó magyar vállalatokat a repülőút, valamint a szállás költségei terhelik. Az utazást a résztvevők egyénileg intézik.

 

Amennyiben érdeklődik a delegációban való részvétel iránt, a mellékelt jelentkezési lapot és az angol nyelvű company profile adatlapot kitöltve, 2012. október 18.–án csütörtökön munkaidő végéig a következő elérhetőségre visszaküldeni szíveskedjék: babak.peter@mkik.hu. További kérdésekkel kapcsolatban Babák Péter áll rendelkezésükre (Tel: (1) 474 5131.)

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Szaúd-Arábiai Királyságba történő belépéshez kötelező a vízum előzetes beszerzése. Egyéni turista vízumot nem adnak ki, üzleti célú beutazás esetén a vízum beszerzése a szaúdi partner, a "szponzor" feladata.

A gördülékeny csoportos ügyintézés érdekében így kiemelten fontos a jelentkezési határidő betartása.

 
Kapcsolódó állományok:


» ABLAK BEZÁRÁSA «