HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Rendezvények
Pénz, piac és partnerség
Időpont: 2012-05-16 09:00 - 13:30

 Pénz, piac és partnerség
Túlélés és fejlődés a közösség részeként


időpont: 2012. május 16. (kedd), 9.00-13.30

helyszín: Békéscsaba, Fiume Hotel (Szent István tér 2.)

A rendezvényen a részvétel térítésmentes.

 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Piac & Profit  közös konferenciája az önkormányzat, a kormányzat és az üzleti szektor partnerségére helyezi a hangsúlyt. Az együttműködés, partnerség, összefogás, összehangolódás, az érdekek harmonizációja nélkül ugyanis egyik partner sem lehet sikeres.

A partnerséget és a helyi közösség részekénti létezést hangsúlyozó rendezvényre várjuk a kkv-kat, külön említve az agrárvállalkozásokat, az önkormányzatokat és a térség fejlesztésében érdekelt szervezeteket.

A konferencia egy csokorba fűzi a kormányzati, pénzintézeti, Európai Uniós, és helyi finanszírozási és fejlesztési lehetőségeket, valamint bemutatja a legfrissebb, leghatékonyabb üzleti megoldásokat, melyek alkalmazása versenyelőnnyé válhat.


A térség vállalkozóinak és önkormányzatainak fejlődése múlik azon, hogyan tudják az érintettek optimálisan kihasználni az mkv-k, kkv-k és az agrárium, valamint a térségfejlesztés kedvezményes és egyéb forráslehetőségeit, s azt a helyi üzleti, társadalmi környezet fellendítésére fordítani.

 

A rendezvény május 16-án Békéscsabán, a Fiume Hotelben lesz.(Szent István tér 2.)

Regisztráció és részletes tematika a www.piacesprofit.hu oldalon található.