"Brigittenauer Adventzauber 2012" - kiállítási lehetőség egy bécsi karácsonyi vásáron -
2012. április 26., csütörtök

A Fechter Gastgewerbebetriebs KG a 2012-es adventi időszakban egy új helyszínen, az U6-os metró Handelskai-Millenniumstower megállójánál (1200 Wien, Maria Restituta Platz) rendez karácsonyi vásárt 2012.11.16 – 2012.12.24 között.  

 

A szervezők napi szinten mintegy 10.000 látogatóra számítanak. A vásár teljes ideje alatt egy jó nevű rádióadó is tudósítani fog a helyszínről, az eseményt megelőzően pedig újságokban és napközbeni rádióspot-okban is meghirdetésre kerül a rendezvény.

 

Heti három alkalommal várhatóak majd különböző programok, úgymint gyermekkabaré, jászolépítés stb. A gyermekekkel érkezőket körhinta is várja majd a helyszínen.

 

Ezen rendezvényre szeretettel várnak a szervezők komoly érdeklődőket Magyarországról is, akik termékeik kiállítását és eladását bécsi karácsonyi vásáron is fontolgatják. Céljuk ezzel egy igen sokrétű és különleges termékválaszték kialakítása egy adventi vásár keretein belül.

 

Ha egy esetleges részvétel felkeltette az érdeklődést, kérjük jelezzék azt – lehetőleg német nyelven- a szervező úrnak az alábbi elérhetőségeken, aki azonnal felveszi az érdeklődökkel  a kapcsolatot a részletek és a részvételi díj ügyében:

 

 

 

Herr Harald FECHTER

Fechter Gastgewerbebetriebs KG

A-1200 Wien, Forsthausgasse 16 – 20

Tel.: +43 (0) 660/ 5433628

E-Mail: zwara.gigerl@gmail.com

                             Honlap: www.brigittenauer-adventzauber.at 



» ABLAK BEZÁRÁSA «