HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Magyar Termék Nagydíj Pályázat 2012
2012. április 11., szerda

Örömmel értesítjük Önt és munkatársait, hogy a Magyar Termék Nagydíj Pályázatot 2012-ben tizenötödik alkalommal hirdette meg az INDUSTORG - VÉDJEGYIRODA Minőségügyi Kft., a Magyar Export-Import Bank Zrt., a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB), a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal, a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. valamint a TÜV Rheinland InterCert Kft. a Nemzetgazdasági Minisztérium, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakmai támogatásával.

 

A tanúsított minőség iránymutatás a fogyasztóknak, gazdasági előny a vállalkozásoknak. Legyen az ön cége is követendő példa!

 

Az eltelt 15 év alatt díjazott közel 3000 termék és szolgáltatás bizonyítja és a védjegy viselésével útmutatást ad a minőségi magyar árut, szolgáltatást kereső fogyasztónak. A

Magyar Termék Nagydíj az erkölcsi elismerésen túl gazdasági előnyökkel is járhat, pozitív reklámként segíti a fogyasztót a választásban.

 

A mai rendkívüli árubőségben a reklámokat és marketing stratégiákat sokszor a minden áron való értékesítés gondolata hatja át. Ilyen körülmények között különösen fontos egy megbízható, hiteles minőségellenőrző rendszer, melyben civilek és az állam is kiveszi a maga részét. Ennek a rendszernek jelenti hosszú évek óta az egyik legfontosabb pillérét a  agyar Termék Nagydíj

 

A Magyar Termék Nagydíj civil kezdeményezés, állami és civil szervezetek összefogásával valósul meg. Tizennégy esztendő alatt a legrangosabb minősítő rendszerré vált. Küldetése a minőségtudatos szemlélet, a termékbiztonság elterjesztése, a hazai termékek iránti elkötelezettség javítása, mely segíti a minőségtudatos fogyasztói magatartást. A díjazott termékek és cégek objektív követelményrendszernek való megfeleltetése, a független szakértői értékelés és a pályázaton díjazottak rendszeres utóellenőrzése jelenti e tanúsító rendszer garanciáját.

 

Idén már a gazdaság legszélesebb palettáját felölelő 23 témakörben lehet pályázni.

 

1. Gépek, berendezések, háztartási gépek, berendezések, eszközök, járművek

 

2. Ruházati termékek

 

3. Kozmetikai és háztartás-vegyipari termékek, vegyipari termékek

 

4. Lakás és irodai berendezések, felszerelések, kellékek, bútorok (otthoni és munkahelyi kultúra)

 

5. Építési termékek

 

6. Szilikátipari késztermékek (üveg, porcelán, kerámia)

 

7. Sporteszközök, játékok

 

8. Kézműipari termékek: (zsűrizett, iparművészeti, népművészeti, háziipari termékek)

 

9. Informatika (programok, rendszerek), irodatechnika

 

10. Élelmiszerek, étrend kiegészítők

 

11. Ipari berendezések és alkalmazott technikai megoldások

 

12. Orvosi eszközök, (aktív orvosi eszközök is) műszerek, egyéb, a segítséggel élők számára fejlesztett segédeszközök

 

13. A szabadidő kulturált eltöltését segítő szolgáltatások. Turisztika

 

14. Csomagolás

 

15. Oktatási, képzési, továbbképzési, nevelési módszertan, tankönyvek, segédletek (interaktív eszközök is) és kiadványok

 

16. Könyvek és egyéb nyomdai kiadványok

 

17. Közüzemi Szolgáltatások

 

18. Tűzijátékok

 

19. Elektromos alkatrészek

 

20. Világítás, LED

 

21. Gázberendezések

 

22. Motoros szerszámok

 

23. Az életminőség javítására szolgáló termékek - szolgáltatások

 

A Pályázatok benyújtási határideje: 2012. május 18. (péntek)

 

Az ünnepélyes eredményhirdetés, a nagydíjak és a különböző elismerések átadása: 2012. szeptember elején a Parlament Felsőházi Termében lesz.

 

Kérjük, látogassa meg weboldalunkat a www.termeknagydij.hu címen, ahol a pályázattal kapcsolatban és a Pályázati Felhívásban minden információt megtalál.

 

Reméljük információinkkal felkeltettük érdeklődését és idén az Önök cégét is Pályázóink között köszönthetjük.

 

Magyar Termék Nagydíj Pályázati iroda

 

Részletes információkat a Pályázati Iroda munkatársaitól kaphat a palyazat@termeknagydij.hu , és a kissildiko@termeknagydij.hu cimeken.