Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Gazda és Vállalkozónapok Füzesgyarmaton
2012. március 23., péntek

Füzesgyarmat és Bors új projektet indít március 1-el a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében, amely a Vállalkozáserősítő Program a Körös - Sárréten valamint Bors és Térségében nevet viseli.

A projekt alatt különböző szakmai konferenciákon informálják az érintett területeken érdekelt vállalkozásokat a fejlődési, finanszírozási és más fontos területek lehetőségeiről.
A tréningeken kívül az uzletember.fuzesgyarmat.hu weboldalt is létrehozták, mely nemcsak az információs és a rendezvények regisztrációjára szolgáló felületet tartalmazza, hanem egy cégregisztrációs adatbázist és a hozzá tartozó e-marketet is.

Egy olyan jól kereshető interaktív felület kialakítására került sor, amelynek segítségével a vásárlók, partnert keresők és potenciális befektetők egyaránt rátalálhatnak az ideális termékekre, vállalkozásokra. A regisztráló cégek maguk tölthetik fel adataikat és termékeiket, melyeket képekkel, leírással láthatnak el, áraik pedig - számítva a nemzetközi keresletre - Euróban, Lejben és Forintban is megjelennek.

A nyitórendezvényre március 9-10-én kerül sor, a Füzesgyarmati Gazda és Vállalkozónapok alkalmával, ahol az első (pénteki) napon egy színvonalas szakmai konferenciát tartanak, melynek előadásai érintik a transznacionális út és vasúthálózattól a kisvállalkozások finanszírozásán át, a határon átnyúló vállalatok lehetőségeit is.

Előadóik között tudhatják többek közt Deák Klárát, a Széchenyi Bank igazgatóságának tagját, Kerékgyártó Gábort a Corvinus Egyetem vállalkozásfejlesztési oktatóját valamint Szabó Izoldát a Maros Megyei Társadalmi Szervezetek elnökét is. A második (azaz szombati) nap jóval kötetlenebb programjaként pedig egy hagyományos vidéki disznótor ad lehetőséget az ismerkedésre és tapasztalatcserére. A rendezvény részletes programjáról itt tájékozódhat.

A portál és a rendezvények - ezáltal maga a Vállalkozáserősítő Program- lehetőséget nyújtanak a tájékozódásra, tapasztalatcserére és a konferenciák alkalmával köttetett/elmélyített kapcsolatok anyagiakra váltására is, mert lássuk be: az összes nemes és hangzatos érv mellett a vállalkozások profitja az, ami igazán bizonyítja a projekt sikerességét.

Hunyadi István
Kapcsolódó állományok: