Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
A Magyar-Román Tagozat 2012.évi tervezet külgazdasági programjai
2012. február 3., péntek

Tisztelt Tagunk / Cégvezető Asszony / Úr!

  

    Ezúton szeretném felhívni az Önök figyelmét az MKIK Magyar-Román Tagozat 2012.évi tervezet külgazdasági programjaira, február és márciusban szervezendő hazai és külföldi rendezvényekre, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) által támogatott kiállításokon való kedvezményes részvételi lehetőségekre,  partnerkeresés, illetve cégbemutatkozásokra.

 
Tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy a rendezvények és kiállítások hatékonyság növelése érdekében rendszerint szakmai konferenciákat, fórumokat és üzletember találkozókat szerveznek a magyar kiállító cégeknek esetenként csoportos bemutatkozási lehetőséget is biztosítva.  
 
Az MKIK Magyar – Román Tagozat a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen továbbra is képviselni szeretné kamarai tagjait az általunk is meghirdetett kiállításon és vásáron, részben önálló információs standdal, részben összefogó szervezetként, hogy  tagjaink részére továbbra is bemutatkozási lehetőséget biztosítson reklámanyagok, katalógusok, prospektusok, szórólapok, névjegykártyák és CD-ék bemutatásával.

Ezen kívül igény esetén akár üzleti tárgyalás, vagy a kiállítás időtartama alatt egy rövid (félnapos) bemutatkozásra, helyet biztosítunk a standon, még több lehetőséget teremtve ezzel a romániai piac megismerésére, felmérésére és gazdasági kapcsolatok kialakítására.     

 
Amennyiben élni kívánnak a fent említett  lehetőséggel, kérjük, szíveskedjenek, jelezni igényüket, illetve a bemutatásra szánt reklám-anyagokat, a kiállítás kezdete előtti héten kamaránk címére eljuttatni.  
 
A fent említett kiállításokkal kapcsolatos felhívás  és jelentkezési lapok a mellékletben található, a vásárral  kapcsolatos bővebb információ a vásárok hivatalos magyarországi képviseleteinél, tagozati tagjainknál a békéscsabai Körös- Trade Kft. és a szegedi Mac- Line Kft. kiállítás-szervezőktől kérhető, illetve a www.korostrade.hu;  vagy www.macline.hu;  honlapokon is megtekinthetők és letölthetők.
 
Egyéb, más általunk meghirdetett, részünkről szervezendő, vagy társzervezésben közreműködő, további rendezvények, gazdasági fórumok, üzletember találkozók, Romániával kapcsolatos céginformációk esetében is, kérem, forduljanak továbbra is bizalommal tagozatunk titkárságára. 
 
Üdvözlettel:

Rák János Zoltán

tagozati titkár

 

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Magyar-Román Tagozata

H-5600 Békéscsaba, Penza Ltp. 5.

Tel./Fax: + 36 66 324-976, 451-775

Mobil: + 36 20 9 394-696

E-mail: janos.rak@bmkik.hu

Web: www.bmkik.hu. 

 
Kapcsolódó állományok: