HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
JUNIOR EXPO
2012. január 27., péntek

2012. március idusán immár 3. alkalommal rendezik meg Egerben a JUNIOR EXPO-t, a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók bemutatkozó-kapcsolatépítő kiállítását és konferenciáját.

A program főrendezője az Agria Universitas Egyesület,  fő támogatói:

Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Eger Város Önkormányzata 

Agria Park                 

 

Az expo keretében a fiatal vállalkozók, vállalkozások kiállítás, konferencia és egyéb találkozók keretében díjmentesen mutathatják be tevékenységüket, ismertethetik meg vállalkozásukat egymással és leendő üzleti partnereikkel. A rendezvény keretében sokoldalú tájékoztatókon pontosabb képet kaphatnak a jelenlegi vállalkozói környezetről.

A kiállítást színes kapcsolódó rendezvények kísérik a vállalkozások és kísérőik számára:

- vállalkozásfejlesztési konferenciák, középpontban a vállalkozásokat segítő támogatási lehetőségek, konstrukciók, ill. a vállalkozások vezetésében bekövetkező generációváltás, stafétaváltás kezelésének problematikája;

- vállalkozásfejlesztési tanácsadások: pályázatok, hitelek, adózás, könyvelés, PR, marketing, HR gazdálkodás, képzés területén az illetékes szervezetek és szakértők bevonásával;

- szórakoztató és kulturális programok, gyermekprogramok, borkóstoló és pálinkafesztivál.

Az expo kiállítóinak és kísérőinek széleskörű kedvezményes szállás-és programlehetőségeket kínálnak az egri és környéki szálláshelyek a teljes hosszú hétvégén!!!

 
Kapcsolódó állományok: